Naistenpäivä lahja naiselle – lehtitilaus

Naistenpäivä lahja naiselle? Yllätä lehtitilauksella ja tilaajalahjalla

Naistenpäiväksi voi olla vaikea keksiä sopivaa lahjaa, jos haluat yllättää läheisesi. Naistenpäivä lahja voi olla jotain muutakin perinteisen kukkakimpun lisäksi. Tulppaanien ohessa on mukava saada lahjaksi lehtitilaus, josta riittää iloa moneksi viikoksi. Lehtitarjous sisältää myös tilaajalahjan, joten lehtien lisäksi saat aina laadukkaan lahjan tai lisänumeroita valitusta lehdestä. Alla näet listattuna parhaimmat lehdet ja tarjoukset naistenpäiväksi.

Seuraavat neljä lehteä kuuluvat naistenpäivä kampanjaan ja saat lehtien mukana lahjaksi Lumenen meikkisetin (arvo 35€). Jokaisen lehden tilaus on vain 19,90€. Tarjous päättyy 9.3.2015, joten toimi nopeasti.

Kauneus ja Terveys: Opas hyvään oloon ja kauneuteen, 5 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€
Voi Hyvin: Lehti onnelliseen elämään ja tasapainoiseen arkeen. 5 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€
Eeva: Naistenlehtien upea klassikko, 5 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€
Kotivinkki: Kätevä apu kodin arkeen, 6 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€

Alla on muutama toimituksen poiminta naistenpäivälahjaksi.

Me Naiset: Suomen suosituin naistenlehti. Nyt 18 numeroa (1,66€/nro) tai 12 lehteä ja tilaajalahja, vain 29,90€. Tilaajalahjaksi meikkipussi ja Lumenen mascara (arvo 37,90€).

Elle: Maailmankuulu muotilehti. Nyt 5 lehteä ja tilaajalahja, ainoastaan 19,90€. Tilaajalahjana mineraalimeikkisetti ja Cityshoppari mobiilikortti (arvo yht. 63,90€).

Voit myös katsoa lehtitarjouksia etusivultamme www.lehti-tilaus.com tai katsoa naistenlehtien tarjoukset seuraavasta linkistä: Naistenlehdet

Toimitus toivottaa erittäin hyvää tulevaa naistenpäivää mukavien lukuhetkien parissa.

Kuntoiluvinkit – parhaat lehdet avuksesi

Kuntoiluvinkit – ota liikuntalehti avuksi

Joulut on tältä vuodelta juhlittu ja uusi vuosi on täällä taas. Kinkut ja laatikot on syöty sekä skumpat on juotu uuden vuoden kunniaksi. On aika palata arkeen ja toteuttaa kaikki uuden vuoden lupaukset. Se tavallisin lupaus on aina elämän muuttaminen terveellisemmäksi. On se sitten tupakoinnin lopettaminen tai liikunnan aloittaminen. Suurin askel on aina aloittaminen ja suunnitelmassa pysyminen. Paras apu tähän on aina ammattilaisten apu ja kuntoiluvinkit toimivaan liikuntasuunnitelmaan. Oma valmentaja on tässä tapauksessa ehkä liian hintava, mutta lehtihyllystä löytyy usein vuoden alussa vinkkejä ja juttuja jolla pääset alkuun.

Keräsimme kaikki parhaat kunto- ja liikuntalehdet samalle sivulle jotta voit helposti päättää mikä lehti sopii juuri sinulle. Kerromme myös mitkä teeman mukaiset tilaajalahjat kuuluvat tilaukseen.

Liikunta- ja kuntoilulehdet

fit tilaus kuntoiluvinkit

Fit -lehti nyt 4+2kk vain 19,90€. Kaupan päälle saat Aarikan putkikassin tai mineraalimeikkisetti ja kaksi sivellintä.

me naiset sport tilaus

Me Naiset sport nyt 6kk hintaan 25€. Lahjaksi saat Swarowski korusetin sekä rannekellon, Hilfigerin suihkugeelin sekä Lumenen mascaran tai Lumenen Arctic SPA -setin.

voi hyvin tilaus kuntoiluvinkit

Voi Hyvin -lehti nyt 4 numeroa hintaan 19,90€. Kaupan päälle saat kosmetiikkasetin Lumenelta.

hyvä-terveys-tilaus-kuntoiluvinkit

Hyvä Terveys nyt 5 numeroa (4kk) hintaan 24,90€. Saat tilaajalahjaksi verenpainemittarin, korvakuumemittarin tai käsipyyhkeet.