Naistenpäivä lahja naiselle – lehtitilaus

Naistenpäivä lahja naiselle? Yllätä lehtitilauksella ja tilaajalahjalla

Naistenpäiväksi voi olla vaikea keksiä sopivaa lahjaa, jos haluat yllättää läheisesi. Naistenpäivä lahja voi olla jotain muutakin perinteisen kukkakimpun lisäksi. Tulppaanien ohessa on mukava saada lahjaksi lehtitilaus, josta riittää iloa moneksi viikoksi. Lehtitarjous sisältää myös tilaajalahjan, joten lehtien lisäksi saat aina laadukkaan lahjan tai lisänumeroita valitusta lehdestä. Alla näet listattuna parhaimmat lehdet ja tarjoukset naistenpäiväksi.

Seuraavat neljä lehteä kuuluvat naistenpäivä kampanjaan ja saat lehtien mukana lahjaksi Lumenen meikkisetin (arvo 35€). Jokaisen lehden tilaus on vain 19,90€. Tarjous päättyy 9.3.2015, joten toimi nopeasti.

Kauneus ja Terveys: Opas hyvään oloon ja kauneuteen, 5 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€
Voi Hyvin: Lehti onnelliseen elämään ja tasapainoiseen arkeen. 5 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€
Eeva: Naistenlehtien upea klassikko, 5 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€
Kotivinkki: Kätevä apu kodin arkeen, 6 lehteä ja tilaajalahja, vain 19,90€

Alla on muutama toimituksen poiminta naistenpäivälahjaksi.

Me Naiset: Suomen suosituin naistenlehti. Nyt 18 numeroa (1,66€/nro) tai 12 lehteä ja tilaajalahja, vain 29,90€. Tilaajalahjaksi meikkipussi ja Lumenen mascara (arvo 37,90€).

Elle: Maailmankuulu muotilehti. Nyt 5 lehteä ja tilaajalahja, ainoastaan 19,90€. Tilaajalahjana mineraalimeikkisetti ja Cityshoppari mobiilikortti (arvo yht. 63,90€).

Voit myös katsoa lehtitarjouksia etusivultamme www.lehti-tilaus.com tai katsoa naistenlehtien tarjoukset seuraavasta linkistä: Naistenlehdet

Toimitus toivottaa erittäin hyvää tulevaa naistenpäivää mukavien lukuhetkien parissa.