Kuntoiluvinkit – parhaat lehdet avuksesi

Kuntoiluvinkit – ota liikuntalehti avuksi

Joulut on tältä vuodelta juhlittu ja uusi vuosi on täällä taas. Kinkut ja laatikot on syöty sekä skumpat on juotu uuden vuoden kunniaksi. On aika palata arkeen ja toteuttaa kaikki uuden vuoden lupaukset. Se tavallisin lupaus on aina elämän muuttaminen terveellisemmäksi. On se sitten tupakoinnin lopettaminen tai liikunnan aloittaminen. Suurin askel on aina aloittaminen ja suunnitelmassa pysyminen. Paras apu tähän on aina ammattilaisten apu ja kuntoiluvinkit toimivaan liikuntasuunnitelmaan. Oma valmentaja on tässä tapauksessa ehkä liian hintava, mutta lehtihyllystä löytyy usein vuoden alussa vinkkejä ja juttuja jolla pääset alkuun.

Keräsimme kaikki parhaat kunto- ja liikuntalehdet samalle sivulle jotta voit helposti päättää mikä lehti sopii juuri sinulle. Kerromme myös mitkä teeman mukaiset tilaajalahjat kuuluvat tilaukseen.

Liikunta- ja kuntoilulehdet

fit tilaus kuntoiluvinkit

Fit -lehti nyt 4+2kk vain 19,90€. Kaupan päälle saat Aarikan putkikassin tai mineraalimeikkisetti ja kaksi sivellintä.

me naiset sport tilaus

Me Naiset sport nyt 6kk hintaan 25€. Lahjaksi saat Swarowski korusetin sekä rannekellon, Hilfigerin suihkugeelin sekä Lumenen mascaran tai Lumenen Arctic SPA -setin.

voi hyvin tilaus kuntoiluvinkit

Voi Hyvin -lehti nyt 4 numeroa hintaan 19,90€. Kaupan päälle saat kosmetiikkasetin Lumenelta.

hyvä-terveys-tilaus-kuntoiluvinkit

Hyvä Terveys nyt 5 numeroa (4kk) hintaan 24,90€. Saat tilaajalahjaksi verenpainemittarin, korvakuumemittarin tai käsipyyhkeet.