Aku Ankka tarjous


Aku Ankka

Aku Ankka tilaus kätevästi netistä

Erinomaisen rikkaalla suomen kielellään lukijoitaan viihdyttävä Aku Ankka on kirinyt vuosikymmenten saatossa Suomen suosituimmaksi aikakausilehdeksi. Kuinka moni meistä muistaakaan opetelleensa lukemaan Aku Ankan avustamana? Aku Ankka tarjous mahdollistaa tämän myös nykypäivän nuorille.

Aku Ankka sarjakuva

Aku Ankka tilaus vie sinut seuraamaan ankkalinnalaisten huimia seikkailuja, jotka piristävät koko perheen arkea. Taidokkaasti kuvitetut ja herkullisesti kirjoitetut tarinat ilmestyvät viikottain ja ovat yleensä koko perheen odotetuin viikon piristys.

Aku Ankan tarina liittyvät aina myös ajankohtaisiin aineisiin, joten voit löytää helpostikin julkisuudesta tuttuja henkilöitä Akun sivuilta, jotka ovat saaneet oman ankkamaisen nimensä. Lähde seikkailulle Akun, Hupun, Tupun, Lupun, Roope-sedän ja kumppanien kanssa. Joka viikko saat uuden sarjakuvan täynnä viihdettä.

Aku Ankassa riittää yllätyksiä myös vuoden ympäri. Sinua hemmotellaan teemanumeroilla, tarroilla, julisteilla ja puuhaliitteillä. Uutena tilaajana saat myös erityisen tilaajalahjan!

Aku Ankka tilaus

Aku Ankka on yhä Suomen tilatuin sarjakuva ja ikisuosikki. Muistatko koska viimeksi olet lukenut Aku Ankan jännittäviä tarinoita. Lehti tuo mukavan keskeytyksen arkiviikkoon ja on aina ollut viikon odotetuimpia lehtiä.

Aku Ankka antaa kaikille luettavaa aina lapsista isovanhempiin asti. Tilaus on myös mahdollista tehdä ilahduttaaksesi ystävää, kummilasta tai omia lapsiasi. Tilaamalla ystävälle lahjoitat hänelle samalla myös yllä mainitun upean tilaajalahjan. Tee Aku Ankka tilaus nyt lehti-tilaus.comista ja lähde mukaan Ankkalinnan seikkailuihin!

Aku Ankka lataamo

Aku Ankka lataamo on ratkiriemukas paikka netissä, jossa pääset lukemaan ilmestyneitä Aku Ankkoja. Kun olet Aku Ankan tilaaja, niin pääset käsiksi koko lehtiarkistoon ja se tarkoittaa, että löydät lukemista, jossa Ankkalinnan tutut hahmot seikkailevat jännittävissä seikkailuissa aina niin pitkään, kuin haluat lukea.

Aku Ankka kauppa

Aku Ankka kauppa on paikka, josta löydät monia Akumaisia tuotteita lehtikansioiden ja Aku Ankan taskukirjojen lisäksi. Lehtikansioiden avulla pidät kaikki sinulla olevat ja sinulle tulevat Akut siistissä järjestyksessä ja lehdet säilyvät pitkään uudenveroisina.

Aku Ankka juniori

Muista myös tarkistaa Aku Ankka juniori. Aku Ankka juniori on lehti, josta löytyy pienille lapsille sopivasti luettavaa ja mielenkiintoisia puuhatehtäviä, joita lapset tekevät mielenkiinnolla.

Tilaa Aku Ankka nyt lehti-tilaus.comista

SKU 4 kk + lahja Category Tag

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste