Aku Ankka tarjous


Aku Ankka tarjous

Aku Ankka tilaus kätevästi netistä

Erinomaisen rikkaalla suomen kielellään lukijoitaan viihdyttävä Aku Ankka on kirinyt vuosikymmenten saatossa Suomen suosituimmaksi aikakausilehdeksi. Kuinka moni meistä muistaakaan opetelleensa lukemaan Aku Ankan avustamana? Aku Ankka tarjous mahdollistaa tämän myös nykypäivän nuorille.

Aku Ankka tilaus vie sinut seuraamaan ankkalinnalaisten huimia seikkailuja, jotka piristävät koko perheen arkea. Taidokkaasti kuvitetut ja herkullisesti kirjoitetut tarinat ilmestyvät viikottain ja ovat yleensä koko perheen odotetuin viikon piristys.

Aku Ankka tarjous  ja sen hyödyntäminen liittävät sinut automaattisesti myös Aku Ankka-klubiin, jonka jäsenille on luvassa huipputarjouksia esimerksiksi ainutlaatuisesti Ankka T-paidasta sekä sarjakuvakirjoista!

Aku Ankassa riittää yllätyksiä myös vuoden ympäri. Sinua hemmotellaan teemanumeroilla, tarroilla, julisteilla ja puuhaliitteillä. Uutena tilaajana saat myös erityisen tilaajalahjan! Tilaa Aku Ankka nyt lehti-tilaus.comista ja saat tilaajalahjana upean Aku Ankka -pussirepun tai 30 euron lahjakortin Aku Ankka Kauppaan!

Aku Ankka tilaus on mahdollista tehdä iloksi itselle tai ilahduttaa ystävää, kummilasta tai omaa jälkikasvuaan. Tilaamalla ystävälle lahjoitat hänelle samalla myös yllä mainitun upean tilaajalahjan. Tee Aku Ankka tilaus nyt lehti-tilaus.comista ja lähde mukaan Ankkalinnan seikkauluihin!

SKU: 1,61 €/nro Categories: , Tags: , ,

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste