ET-lehti tarjous


ET-lehti on Suomen suurin seniorimedia ja suurin yleisaikauslehti. ET-lehti on asiasisältöinen viihdyttävä ja koskettava lukuelämys, joka on aina kohderyhmänsä asialla. Asiapitoinen sisältö opastaa ja neuvoo ja kertoo avoimesti iän mukanaan tuomista elämänvaiheista. ET-lehti ei kosiskele sensaatiohakuisella sisällöllä. Lehti onkin nopeasti noussut yli 50-vuotiaiden naisten lempilehdeksi.

Suurten ikäluokkien ääni kuuluu selvästi myös lehden sivuilla. Erityisen pidettyä sisältöä ovat lukijoiden lähettämä materiaali, kuten vuosittain yli 1500 terveysaiheista kysymystä ja vastausta, 1000 lakikysymystä ja vinkkiä, sekä sadat lukijoiden lähettämät runot ja tarinat. Uusimpana ET:n kehittämä lukijoiden värssypankki palvelee myös verkkosivukävijöitä. ET-lehti on siis todistetusti voimakkaassa vuorovaikutuksessa lukijoidensa kanssa, erityispiirre jota toivoisi kaikilta lehdiltä. Lehteä voisikin kuvailla aidoksi ja konstailemattomaksi, joka rohkaisee elämään omaa elämää. Kokeile uutta ja nauti perinteistä, hyvinvointia omilla ehdoilla. Täsmälukemista asiasisällöstä kiinnostuneille!
ET-lehti tilaus pitää sisällään paperiversion lisäksi mahdollisuuden nauttia myös ET Klassikoista, Ristikoista, erikoisnumeroista, vuosikalenterista ja erilaisista ET-tapahtumista. Tutustu ja tilaa nyt, saat kaupan päälle laadukkaan lahjan.

Lehti-tilaus.comin sivuilta löydät aina viimeisimmän ET-lehti tilauksen. Valitse sopiva tilaajalahja ja tilaa turvallisesti ja helposti.

SKU: 5,5 €/nro Category: Tag:

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste