Oma Aika tarjous


Oma Aika tilaus on aikuisempaan makuun jonka sisältö miellyttää yli 50 vuotta täyttäneitä. Lehti on suunnattu vielä työelämässä oleville lukijoille jotka panostavat omaan vapaa-aikaan. Lehden tehtävänä on parantaa lukijan elämänlaatua palvelevalla ja monipuolisella sisällöllä. Aiheina mm. perhe & ihmissuhteet, matkat, työelämä, terveys & hyvinvointi, sekä kiinnostavia henkilöhaastatteluja. Kaikki lehden jutut ovat suunnattuja naisille sekä miehille. Oma Aika antaa vinkkejä vapaa-aikaan, työelämään, matkusteluun ja hyvinvointiin leppoisella tavalla ja huumorilla höystettynä. Jokaisen artikkelin on kirjoittanut oman alansa ammattilainen, joten voit olla varma saat vinkit suoraan asiantuntijalta. Tilaajana sinulle tarjotaan erillaisia etuja, kilpailuja, lukijamatkoja ja paljon muuta.

Oma Aika tilaus sisältää aina hyödyllisen tilaajalahja. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja lehdestä ilmestyy tuplanumero aina kaksi kertaa vuodessa.

SKU 4,83 €/nro Category

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste