Meidän Perhe tarjous


Meidän perhe tilaus on nimensä mukainen perhelehti. Juuri uudistunut lehti kertoo mitä maamme perheille kuuluu. Kaikki äidit ja isät jotka tällä hetkellä elävät ruuhkavuosiaan löytävät lehdestä vinkkejä arjen hallintaan, tukea valintoihin ja tietenkin ideoita yhdessäoloon, sekä rentoon perhe-elämään. Lehti luo puheenaihetta oman työpaikan kahvihuoneeseen, hiekkalaatikon reunalle ja antaa hyötytietoa lastenkasvatukseen liittyen. Vinkit ja ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon, mutta myös vertaistukeen. Lehden pääajatus on se että ymmärtämällä lasta, jaksat itsekin paremmin.

Lehden lukijalla on mahdollisuus olla vahvasti läsnä ja vuorovaikutuksessa lehden eri kanavien kautta. Lukijana saat lehden jossa on kannustava ja innostava ote, sekä monipuolinen ja perheenkeskeinen sisältö joka parissa viihdyt. Tämän takia Meidän Perhe on saanut kiitosta vanhemmilta, lastentarhanopettajilta sekä ammattikasvattajilta.
Uutena tilaajana saat tilauksen mukana yleensä käytännöllisen tilaajalahjan, josta on iloa koko perheelle.

SKU: 4,83 €/nro Category:

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste