Cosmopolitan tarjous


Cosmopolitan on Suomen luetuin, tilatuin ja ostetuin nuorten aikuisten naisten lehti. Lehden monipuolinen sisältö tarjoaa muodin ja kauneuden lisäksi luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, miehistä, julkkiksista, tyylistä, työstä & opinnoista, seksistä, terveydestä, viihteestä, vapaa-ajanvietosta ja itsensä kehittämisestä. Cosmopolitan on tehty Suomessa suomalaiselle naiselle ja Cosmonaisen koko vuosi on täynnä säpinää. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia. Tutustu Cosmopolitanin tarjoukseen ja hyödy upeasta tilaajalahjasta loistavan lehden lisäksi.

Cosmopolitan on lehtenä ilmiö. Varmasti jokainen on kuullut Cosmon puhetta herättävistä artikkeleista ja mehukkaista vinkeistä. Cosmo on myös mukana menossa puhelimessasi, iPadissa ja netissä. Cosmopolitan ei ole vain lehti, se on elämänasenne. Cosmopolitan toimii inspiraationa oman itsesi etsintään, Cosmopolitan on tilaus jota sinulla ei ole varaa ohittaa.

SKU 4,83 €/nro Category

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste