Antiikki & Design tarjous


Antiikki & Design lehti

Antiikki & Design on uskomaton matka menneen maailman lumoon! Antiikista ja designista kertova lehti on antiikkiesineisiin ja sisustamiseen keskittynyt lehti, jonka A-lehdet perusti jo alunperin vuonna 1993. Aluksi lehti tunnettiin nimellä Antiikki ja kun se siirtyi Sanoma Magazinesille, niin lehden nimeksi tuli Glorian Antiikki. Lehti myytiin vuonna 2015 Fokus Medialle ja sen jälkeen lehden nimeksi vaihdettiin Antiikki & Design.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja jokaisessa numerossa on oma teemansa. Esimerkkeinä:

Keräily: Lasi, hopea, taide
Vintagevaatteet ja tekstiilit
Sisustus – yhdistä uutta ja vanhaa
Kotimainen design

Monipuolinen ja upeasti kuvitettu kulttuurilehti kertoo Joka numerossa voit lukea antiikkiesineistä, sekä niiden tarinoista – mutta myös kiinnostavista kulttuurikohteista, uudemmasta muotoilusta ja taiteesta.

Aiheet ulottuvat 1700-luvun antiikista nykyaikaisempiin design-klassikoihin. Materiaaleja käsitellään aina hopeasta Nuutajärven lasiin. Kysy esineissä -osiossa Suomen parhaat antiikin ja designin asiantuntijat auttavat lukijoita määrittämään omien aarteidensa tyylin ja arvon. Onko sinulla jotain mielenkiintoisia esineitä, joiden arvo mietityttää, lähetä kuva ja kysy.

Saat samalla tietoa myös hyvistä sijoituskohteista. Tutustut eri aikakausien talojen ja huonekalujen tyyleihin ja voit lukea kauniisti sisustuista kodeista ja huolella tehdyistä kunnostuksista, joissa silmä lepää.

Antiikki & Design nettisivut

Antiikki & Design lehden nettisivuilta löydät kaikenlaista mielenkiintoista.

Uutiset -osiossa on keskitytty uusiin uutisiin antiikin maailmasta ja löydät mielenkiintoisia artikkeleita, joiden avulla saat tietoa erilaisista huonekaluista ja esineistä. Uutisissa on myös tietoa uusimpien painettujen lehtien mielenkiintoisimmista jutuista ja henkilökuvauksia, jotka houkuttelevat lukemaan. Tietoa on myös erilaisista tapahtumista joihin voit osallistua ja näyttelyistä, jotka kannattaa tarkistaa.

Kysy esineistä

Kysy esineistä osio on suosittu, sillä siinä ihmiset voivat lähettää kuvia omista esineistään ja kysyä mielipidettä ja mahdollista hinta-arviota asiantuntijalta.

Lukijamatkat

Pääset Antiikki & Design lehden mukana osallistumaan myös lukijamatkoille. Esimerkiksi huhtikuussa 2019 lukijamatka kohdistui Etelä-Ranskaan, jossa vierailtiin viidessä kaupungissa ja käytiin Paul Cézannen, sekä Pablo Picasson ateljeissa. Matkaan kuului myös viinien maistelua, sekä antiikkimarkkinoilla käyminen.

Kalenteri

Kalenteri-sivulla löydät tapahtumakalenterin, josta löydät tietoja antiikkiin, designiin ja muista liittyvistä tapahtumista paikkakunnittain. Mahdollisia taide- tai museonäyttelyitä ei sivuilla ole listattu.

Tilaa Antiikki & Design

Voit tilata Antiikki & Design lehden itsellesi ja sukeltaa antiikin ja sisustamisen mielenkiintoiseen maailman. Jos tunnet jonkun läheisen joka rakastaa antiikkia tai designia, niin voit yllättää myös hänet lahjatilauksella.

SKU 6 lehteä Categories , ,

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste