Lehti-tilaus.com – Info

Lehti-tilaus.com – edullisimmat lehtitilaukset yhdestä paikasta

Keräsimme kaikki kotimaiset lehdet helposti ulottuvillesi. Löydät nyt kaikki lehdet ja tilausten tarkat tiedot yhdeltä sivulta. Tilauksen tekeminen sivulta onnistuu myös vaivattomasti. Lehtitilaus kauttamme siirtää sinut suoraan kustantajan sivulle, jossa voit täyttää tilauslomakeen.

Päivitämme lehtitarjouksia jatkuvasti, joten kannattaa lisätä sivumme kirjanmerkkeihin, jos olet kiinnostunut tulevista tarjouksista. Parhaat lehtitarjoukset lisäämme aina kategoriaan erikoistarjoukset. Esim. Me Naiset ja Kodin Kuvalehti julkistavat vuoden aikana aina pari erikoiskampanjaa. Useimmiten erikoistarjous sisältää uuden tilaajalahjan (Muumi-muki) tai pidennetyn tilausjakson. Muista myös kurkata sivumme alle 20€ -osastolle, jonne lisäämme aina lehtitilaukset, jotka saat alle kahden kympin. Jos kaipaat jotain erityistä tarjousta voit aina lähettää meille sähköpostia asiasta. Teemme parhaamme, jotta löydämme hakemasi lehden.

Muista myös tarkistaa erikoistarjouksemme, johon keräämme sesongin ajankohtaiset tarjoukset. Kustantajat julkaisevat aina isänpäivä-, äitienpäivä ja joululahjaksi sopivia tilauksia. Näihin on myös lisätty teemaan sopiva tilaajalahja. Isänpäivätilaukseen voi saada mukaan esim. työkalusetin ja äitienpäivätilaukseen esim. Muumi-mukin. Joulutilauksessa on useimmiten vain alennettu hinta koko tilaukselle. Erikoiskampanjoihin keräämme määräaikaistilaukset, koska normitarjoukset ovat melkein aina kestotilauksia. Määräaikaistilausta ei tarvitse sanoa irti tulevaisuudessa, vaan se katkeaa automaattisesti tilausjakson päätyttyä.

Jos et halua lukea, vaan mielummin kuunnella äänikirjoja, onnistuu sekin. Esim. Storytel -tilauksen saa ilmaiseksi 14 päiväksi, jotta pääset kokeilemaan palvelua.

Lehden tilaaminen

Lehden tilaaminen netissä on helppoa ja hauskaa. Kun olet löytänyt haluamasi lehden ja sopivan lehtitarjouksen voit helposti siirtyä varsinaiseen lehden tilaamiseen. Tämä tapahtuu turvallisesti aina suoraan kustantajan sivuilta, josta näet myös voimassaolevat tilaajalahjat ja lehtitarjoukset. Täten voit olla varma, että tilausprosessi on turvallinen ja lehtitilaus ja hinta ovat ajan tasalla.

Tutustu valikomaan tästä!