Katso tarjous


Katso tilaus tuo joka viikko kotiisi kattavan oppaan viikon TV-ohjelmiin. Kaikki elokuvista, urheilusta, dokumenteista sekä niiden taustoista, tekijöistä ja niihin liittyvistä tapahtumista. Tilaamalla Katso-lehden olet aina viihdemaailman keskipisteessä. Suomen laajimmassa TV-lehdessä on 72 kanavan ohjelmatiedot, paljon juonipaljastuksia sekä muuta ohjelmasisältöön liittyvää.

Katso tilaus on Sinulle, joka pidät televisioviihteestä ja haluat seurata ohjelmia pintaa syvemmältä tai arvostat jokaviikkoista, kattavaa ohjelmatietopakettia. Saat nyt Katso lehden todella edullisesti. Lehden hinnaksi ei paljoa jää tässä huipputarjouksessa. Saat mukavaa lukemista pikkurahalla!

Huomaathan, että Aller arpoo huikean 35 000 €:n pääpalkinnon ja tilaamalla osallistut automaattisesti ja lisäksi olet mukana 5000 € matkarahan arvonnassa.
Lehti-tilaus.comin sivuilta aina tuore tarjous ja viimeisimmät tilaajalahjavaihtoehdot, tällä kertaa mukaan kenkienhoitosetti.

SKU: 1,53 €/nro Category:

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste