Gloria tarjous

 

Katso Gloria tarjous tästä

Gloria-lehti on Suomen arvostetuin luksuslehti, joka tarjoaa lukijoilleen runsaasti muotia, kauneutta ja lifestylea. Gloriasta jää erityisesti mieleen sen rauhallinen, ajaton ja klassinen tyylikkyys. Gloria on Suomen ainut kansainvälisen tason lifestyle-lehti, jonka tyyliteltyjä kuvia jaksaa katsoa vaikka ei olisi kiinnostunut muodista. Glorialle tyypillistä on lukijan haastaminen mukaan niin matkakertomuksiin kuin muoti- ja trendijuttuihinkin. Lehti maalailee kuvaa, jossa lukija toimii päähenkilönä ja se haastaa eläytymään sisältöönsä. Gloria-lehti on ensisijaisesti omiaan muotitietoisen ja kaikesta kauneudesta kiinnostuneen naisen käsissä. Glorian lukijakohderyhmä on kuitenkin melko laaja, lehdestä pitäminen ei ole kiinni iästä vaan ennemminkin tyylitajusta. Mikäli ajaton ja klassinen tyylikkyys on sinun juttusi, Gloria tilaus tulee antamaan iloa vielä pitkään.

Gloria pyrkii tuomaan lukjoilleen jatkuvasti jotain uutta: ilmiöitä, ideoita, puheenaiheita ja inspiraatiota.  Tietyllä tapaa luksus, hyvän elämän arvot ja modernin naisen maailmankuva sekä runsaat, tyylitajuiset valinnanmahdollisuudet Glorialle tärkeitä asioita. Jokaisesta lehdestä löydät myös aina ajankohtaisia ilmiöitä, kiinnostavia henkilökuvia ja värikkäitä kulttuurijuttuja. Gloria-lehti avaa myös ruoan ja matkailun maailmoja ja antaa tilaa omille unelmille ja kaukokaipuulle.

Gloria tilaus tuoreilla, tämän hetken parhailla tilaajalahjoilla aina edullisesti Lehti-tarjous-comista.

Tilaa Gloria tästä

SKU 5,80 €/nro Category

Copyright © 2019 LEHTI-TILAUS.COM – Suomen edullisimmat lehtitilaukset ja parhaat tarjoukset. Käyttöehdot | Tietosuojaseloste